Victoria Linnen a Peter Zbranek: Vianočný koncert na zámku Topoľčianky

8.12.2024 o 16:00, zámok Topoľčianky

Vstupné: dobrovoľné

Obľúbené klavírno-husľové duo PV Acoustic v decembri zavíta do Topoľčianok! Príďte si vychutnať výnimočný umelecký zážitok a stráviť príjemný večer plný impozantnej hudby, ktorá vás dokonale naladí na vlnu blížiacich sa sviatkov. Nebudú chýbať ikonické piesne zo známych vianočných rozprávok, tradičné koledy ani najväčšie domáce i zahraničné hity Vianoc v originálnom inštrumentálnom prevedení. Toto čarovné spojenie sláčika a klávesov si môžete vypočuť už 8. decembra 2024 o 16:00 v honosnej Kupolovej sále zámku Topoľčianky. Súčasťou bude aj krátka diskusia s účinkujúcimi, ktorú moderuje redaktor Rádia Lumen Ondrej Rosík. Huslistka Victoria Linnen a pianista Peter Zbranek sú talentovaní slovenskí umelci, ktorých hudobné improvizácie a unikátne prevedenia známych svetových hitov zaručene oslovia každú generáciu. Mix klavírnej elegancie a husľového šarmu v ich podaní už ohúril množstvo účastníkov svadieb a eventov u nás i v zahraničí. Prečítajte si viac o duu PV Acoustic. Projekt „Hudobný advent na zámkoch“ je realizovaný vďaka podpore Nadácie VÚB.

Rezervácia

Kapacita sály je obmedzená. Prosím, vyplňte tento formulár a zarezervujte si teraz svoje miesto. Budete tak mať 100 % istotu, že sa na koncert dostanete.

*Kliknutím na tlačidlo "Odoslať" súhlasím so spracovaním osobných údajov a  zasielaním informácií o podobných koncertoch v budúcnosti. (Súhlas je možné kedykoľvek odvolať e-mailom na info@pianista.sk)

Kontakty

Chceli by ste si zarezervovať viac miest, alebo máte inú otázku? Prosím, kontaktujte nás.

E-mail: info@pianista.sk
Telefón: +421907403022
Facebook:PV Acoustic - Victoria Linnen & Peter Zbranek
Instagram: @pv_acoustic
www.pianista.sk